Tietoa meistä

Lounas-kahvila Kuningatar ja Kuhnuri

Lounasta ja kahvia vuodesta 1998

Yritys toimintamme aloitimme 1.9.1998 Hyvinkäällä Isoverin villatehtaan henkilöstöravintolassa nimellä Lounas-Leidit. Isot asiakastilaisuudet ja kahvitukset ovat meidän alaamme. Sekä Lounaan valmistus alusta alkaen itse, mottona teemme sellaista ruokaa, mitä itsekin syömme ja haluamme ylpeänä tarjota. Pikku hiljaa vuosien varrella alkoi tuntua, että olisi kiva perustaa omanlainen Lounas-kahvila ja aloitimme sopivan paikan etsinnän ja eteen tuli paikka Akaan Kylmäkoskelta Akaan kennon tiloista. Pitkän remontin ja kunnostuksen jälkeen avasimme ovemme tammikuun lopulla 2018. 
(Uusi uudistusremontti tehtiin 2021 alkuvuodesta omalla kustannuksella ja tiloja avarettiin koronan takia turvaväli ystävällisemmäksi. Myös pinnat koki uutta ilmettä.) 

Pitopalvelua olemme tehneet lounas-kahvila toiminnan lisäksi.

Olemme perheyritys ja teemme perheenä töitä yhdessä, joten sukupolvia saattaa piipahtaa apuna lounas-kahvilassamme. Haluamme tarjota asiakkaillemme siistin ja viihtyisän ympäristön, sellainen missä on mukava käydä ja ennenkaikkea missä viihtyy.

Kahvila järjestää yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa Lounas-kahvilaan erilaisia teemailtoja ja viikkoja.. Jos tapahtuma tai esiintyminen kiinnostaa, ota yhteyttä, niin sovitaan Akaan Kylmäkoskelle mukavia tapahtumia.

Tervetuloa Akaan Kylmäkoskelle. Tervetuloa Akaaseen, kolmen kennon kaupunkiin

Akaalla on kolme sydäntä, sillä asutus on rakentunut keskustojen ympärille. Akaan logossa näkyy hunajateema, kolme kennoa edustaa Akaan Kylmäkoskea, Toijalaa ja Viialaa. Akaan infoa lisää facebook, instagram, twitter, sekä kaupungin omat verkkosivut. Tutustu Akaan kaupunkiin ja sen tapahtumiin ja tervetuloa käyttämään Akaan hunajaisen makeita palveluita! Mimin ja Kukun  pehmot meiltä käteisellä 10€ kplKahvilan oheistuotteet myynnissä käteisellä

Tervetuloa Akaan Kylmäkoskelle